Hajj
Simplification
Follow
Dashboard
Entries About Stuff Linkies

Sem 2
Monday, February 26, 2018 | 6:41 AM | 0 Kawaii ?

Assalamualaikum and hai!

So dah lama tak menulis dekat blog ni because im so pemalas plus too many things yg i kena settle. Sekarang ni aku dah masuk sem 2 dekat ukeyem ni. Wait a minute! Sem 2? Really?!!! Ya thing goes fast because masa i dah masuk study week when im in sem 1, and i was like?!! Weh cepatnya masa berlalu?!! rasa macambaru semalam dekat minggu orentasi. Like yaa it was true when my senior kata ala degree 3 tahun nanti tak rasa apa sebab sekejap je masa berlalu. So hows sem 1? Ok lah not bad cuma rasa sunyi sebab yelah kena kenal dgn kawan baru. And then everything pun baru yelah suasana lain kan. Result sem 1 pun alhamdulillah *wipe tears*

Sem 2 ni i just harap that i can do better from sem 1 ni. To be more positive on people and things happened around me. Mcm sekarang ni ok i barai sebab petang tadi latihan netball then malam ni badminton. I saja je full kan my schedule with activities supaya tak rasa sunyi and asyik nak balik rumah pun mcm sem 1 ehehe. Jadual kuliah pun sem ni i rasa relax je sebab tak banyak kelas pagi but ya too bad kelas petang usually mmg mata kuyu je but nevermind! I can manage my sleepy habit ni. Friends? Alhamdulillah rasanya i dah jumpa sorang dua yg boleh masuk dgn kepala i. I mean dengan kawan yg i boleh jadi diri sendiri. Aisyah and Dahlia. And one more thing, sem 2 ni i rasa i get to know all of my classmates. Yela sebab sem 1 dulu tak ramai pun yg i kenal because there is 56 students in my course and class. So many kan?!

Ok lah thats all for now sebab nak sambung buat assignment. Da-



Older Post


Owned by : Hajj
Best View in Google Chrome